Hitta rätt parfym

Vilken parfym passar mig? – Sniph

Vilken parfym passar mig? | Sniph

Stjärnornas doftguide: Hitta rätt parfym för din personlighet. Låt zodiakens tolv stjärntecken vägleda dig till doftnoterna som framhäver din personlighet …

Det är en fråga som de flesta av oss har ställt oss minst en gång. Tyvärr finns det inget rätt svar. Inte heller finns det dofter som passar alla rödhåriga, Rh-negativa, vattumän eller basketspelare. Vilken parfym som är bäst för dig är något du helt enkelt måste ta reda på själv. Som med allt annat kan dina doftpreferenser komma att förändras efterhand.Ett av de bästa sätten att hitta en parfym som passar dig är att ta lite tid att analysera vilka ingredienser du gillar och hur de får dig att känna. Mjukt och omfamnande? Lena kryddor och söta dofter, som vanilj och honung, gör många människor lugna och trygga. Letar du efter något fräscht? Citrus är förstås en omedelbar humörhöjare. Förförisk? En kombination av kryddor och fylliga, vita blommor flörtar skamligt. Vill du känna dig mäktig? Rakryggat cederträ blandat med mjuka mossa signalerar självförtroende.Du har hört talas om doftfamiljer, vilka kan vara till stor hjälp. Tekniskt sett är doftfamiljer helt enkelt ett klassificeringssystem som parfymindustrin har använt i åratal för att skilja en doft från en annan och placera enskilda parfymer i olfaktoriska grupper, baserat på deras huvudegenskaper. Det är en del av doftspråket, vilket du förresten blir bättre på bara genom att vara en Sniphprenumerant. Doftspråket gör det lättare att skapa och beskriva en produkt som är baserad på detta spännande sinne. . Du lär dig mer om doftfamiljer och dofthjulet senare. Nedan har vi kort beskrivit fyra grupper av dofter som hjälper dig att välja en parfym.Experimentera gärna – vi uppmuntrar det å det bestämdaste! Om du har hittat en olfaktorisk grupp du älskar, grattis! Inom den hittar du säkert andra dofter att trivas med. Om inte, fortsätt besöka de olika doftfamiljerna. Till skillnad från vissa andra slags familjer kan du lämna när som helst utan några sårade känslor…

Så väljer du rätt parfym – expertens guide – ELLE

Så väljer du rätt parfym – expertens guide | ELLE

6 juni 2018 — Hitta vilken parfym som passar dig med vårt parfymtest till både tjej och kille. Få rekommendation på vilken parfym du ska välja för din …

Vill du hitta en ny parfym som passar dig? ELLEs expert guidar dig till hur du hittar rätt doft!

Vårens parfymnyheter – Så väljer du rätt doft för dig

Vårens parfymnyheter – Så väljer du rätt doft för dig – Metro Mode

Letar du också efter en ny doft men blir förvirrad bara av tanken på att försöka

Astroguide: Hitta rätt parfym för din personlighet – KICKS

Hitta din doft med Scandinavian Cosmetics parfymtest – Piraja

Vilken parfym passar dig? Välj rätt med vårt unika parfymtest! – Piraja

Hitta vilken parfym som passar dig med vårt parfymtest till både tjej och kille. Få rekommendation på vilken parfym du ska välja för din personlighet.

Så hittar du rätt parfym för din personlighet

Parfymguide – Vilken parfym passar mig? – Lifestyle

En parfym som kan dofta underbart på någon annan kan ha svårt att komma fram på din egen hud – och i vissa fall dofta helt annorlunda. Här är några guidelines på hur du kan sätta doft på din personlighet.

Så hittar du rätt parfym: Test för att hitta din signaturdoft

Vilken parfym passar dig och din personlighet? Vilken blir din signaturdoft? Hitta rätt parfym för dig – ta testet och få svaret!

Vilken parfym passar dig bäst? Stor guide för att – Expressen

Test: Vilken parfym passar mig? – VeckoRevyn

Test: Vilken parfym passar mig? | VeckoRevyn

Det finns flera olika parfymfamiljer och vi gillar ofta parfymer som tillhör samma familj. Här kan du göra ett test för att ta reda på vilken du gillar bäst!

Så hittar du rätt parfym – FORNI

Fornis redaktör Julia ger sina bästa tips för att hitta din nya favorit parfym. Hur mycket vet du om doft? Testa dina kunskaper här!

Keywords: hitta rätt parfym