Nytt liv i hemmet med ett vackert golv

När det är dags att lägga nytt golv, står man inför en mängd spännande val. Ett vackert golv kan förändra hela hemmet.

Högkvalitativa golv

Hur ska man välja? Låt oss titta på några av de mest populära alternativen.

Trägolv är ett klassiskt val som ger en tidlös elegans till alla hem. De finns i olika utföranden, som oljat eller lackerat. Oljade golv ger en naturlig look och känsla, medan lackade golv är mer motståndskraftiga mot repor och smuts. Trägolv kan vara i form av plankgolv, som består av breda plankor för en rustik och robust look, eller parkettgolv, som är sammansatt av mindre bitar och erbjuder mer intrikata mönster. Flottegulve har ett stort utbud av högkvalitativa golv. Kika in på flottegulve.se för att läsa mer!

För dem som älskar utseendet av trägolv men vill ha något mer hållbart och underhållsfritt, kan laminatgolv vara ett utmärkt val. Laminatgolven är gjorda av kompositmaterial men ser ut som äkta trä. De är tåliga och kräver inget underhåll, vilket gör dem till ett populärt alternativ för familjer med barn och husdjur. Dessutom finns de i en mängd olika utseenden, så du kan enkelt hitta något som passar din stil.

Klinker eller heltäckningsmatta?

Om du letar efter något helt annat, kanske klinkergolv är det du söker? Klinker är otroligt tåliga och kommer i oändligt många färger, former och mönster. De är perfekta för kök och badrum där golven behöver tåla fukt och slitage. Klinker kan också skapa vackra mönster som ger ditt hem en unik känsla. Vackert att ha även i hela hemmet.

En uppstickare på golvmarknaden är heltäckningsmattor, som äntligen har börjat göra en comeback. Heltäckningsmattor ger en härlig känsla till ett rum och finns i många olika stilar och färger. De är också utmärkta för att dämpa ljud och ge extra komfort under fötterna. På flottegulve.se hittar du även heltäckningsmattor.

Så oavsett om du föredrar träets tidlöshet, laminatets hållbarhet, klinkerns mångfald eller heltäckningsmattans mjuka känsla, finns det något för alla på flottegulve.se. Dags att ta steget och förvandla ditt hem med ett nytt, vackert golv!